Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pyszności z papryki. Zróbcie przetwory, bo teraz jest tania! [PRZEPISY PALCE LIZAĆ]

red.
Papryka marynowana, w formie leczo, kiszona, czy pieczona. Sposobów na zachowanie papryki na zimę jest kilka. Podajemy sprawdzone receptury na paprykowe przetwory. Co powiecie na aromatyczną pastę do chleba z grillowaną papryką i nie tylko? Smacznego! 
PRZEPISY POD ZDJĘCIAMI
Papryka marynowana, w formie leczo, kiszona, czy pieczona. Sposobów na zachowanie papryki na zimę jest kilka. Podajemy sprawdzone receptury na paprykowe przetwory. Co powiecie na aromatyczną pastę do chleba z grillowaną papryką i nie tylko? Smacznego! PRZEPISY POD ZDJĘCIAMI Pixabay.com
Na straganach leżą kolorowe stosy papryki. I można ją kupić po kilka złotych za kilogram. Zimą dla porównania jej ceny sięgają nawet 20 zł. Pachnąca słońcem, świeża jest chrupiąca i słodka. Dojrzała na polu, pełna witamin, często bez chemii. W naszej galerii cudowne przepisy na przetwory z papryki!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dolnoslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto