Pogoda za oknem zrobiła się iście wakacyjna, dlatego Browar Stu Mostów zdecydował się na rozpoczęcie sezonu letniego, które na długo zostanie we wspomnieniach uczestników wydarzenia. Główną atrakcją będzie niezwykła grillowa kolaboracja Justyny Słupskiej-Kartaczowskiej, wieloletniej szefowej kuchni takich miejsc jak: Jadka, Hotel Monopol czy restauracja Acquario, z szefem kuchni Browaru Stu Mostów - Kamilem Nowickim. Efekty tej współpracy, nawet na papierze, wyglądają rewelacyjnie:
Na wybranych śmiałków, którzy mają 100% zaufania do swoich kubków smakowych, czekają konkursy z bardzo atrakcyjnymi nagrodami. Spróbować swoich sił będzie można podczas degustacji w ciemno grillowych specjałów czy piw Browaru Stu Mostów. Ci, którzy bardziej ufają swojej inteligencji niż podniebieniu będą mogli wziąć udział w quizie wiedzy ogólnej. Całość domknie jazzowy koncert instrumentalny w wykonaniu Chudyk Graczyk Duo.
Do wydarzenia dołączy również sklep firmowy Browaru Stu Mostów, który przygotuje specjalną promocję ważną tylko 24 czerwca. Za każde wydane 100 złotych, każdy gość otrzyma 15 złotych rabatu!
Początek „Lata Browaru Stu Mostów” w sobotę 24 czerwca o godzinie 12:00 na dziedzińcu przy ul. Długosza 2.
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?