MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia i osuszenia batatów. Do podanej ilości...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące bataty z grilla. Dzięki słodko-pikantnej marynacie mają niepowtarzalny smak. Przepis na najlepszy dodatek do dań z grilla

Bataty z grilla. Krok 1

Zacznij od umycia i osuszenia batatów. Do podanej ilości składników marynaty wystarczą dwa średniej wielkości bataty.

Zobacz również

Tytoniowy gigant rozszerza dystrybucję marki produkowanej w Łódzkiem ZDJĘCIA

Tytoniowy gigant rozszerza dystrybucję marki produkowanej w Łódzkiem ZDJĘCIA

W Rzeszowie rozpoczął się letni sezon kąpielowy [ZDJĘCIA]

W Rzeszowie rozpoczął się letni sezon kąpielowy [ZDJĘCIA]

Polecamy

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

HIT DNIA
Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

Dobre wiadomości dla miłośników świeżych warzyw i owoców

Dobre wiadomości dla miłośników świeżych warzyw i owoców