MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Miało być targowisko, a będą... mieszkania? Nieczynny plac ma zostać przekształcony

Miało być targowisko, a będą... mieszkania? Nieczynny plac ma zostać przekształcony

Kolejne sukcesy zawodniczek łódzkiego klubu GIMSTAR

Kolejne sukcesy zawodniczek łódzkiego klubu GIMSTAR

Polecamy

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?

Myśleli, że nikt nie zauważy? Dlaczego trenerzy dziwnie się zachowują?

Myśleli, że nikt nie zauważy? Dlaczego trenerzy dziwnie się zachowują?

Ta herbatka zwalcza bakterie i pasożyty. Oczyszcza cerę i pomaga w zaparciach

Ta herbatka zwalcza bakterie i pasożyty. Oczyszcza cerę i pomaga w zaparciach