16 sierpnia 2020r.
Degustacje:
11.00 Restauracja Zamkowa Uczta: Pasztet Józefiny
12.00 Kuchnia polowa „Na tyłach”: wybuchowa pajda
13.00 Ryby wędzone; ryby wędzone i grillowane
14.00 Tureckie Baklavy; baklava z orzechami włoskimi
15.00 Izerski Pszczelnik; syropy na bazie miodu oraz miody wieloodmianowe
16.00 Restauracja Zamkowa Uczta: racuchy Elzy
17.00 Średniowieczne przysmaki
Przez cały dzień: degustacje zamkowego miodu von Klux – ulubionego trunku pitego w Czosze przed wiekami.
Zapraszamy jeszcze dzisiaj!
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?